A fost deschisa sectiunea de licitatii online a acestui site. Accesul se face exclusiv din prima pagina.

Graficante.ro isi propune sa ofere colectionarilor de arta numai opere de calitate, la preturi accesibile. Lucrarile prezentate vor fi reprezentative pentru toate genurile si tehnicile artistice: pictura, culori de apa, tehnica digitala, fotografie. Vor fi prezentate numai opere cu o certificare indubitabila, asigurata de autori, de familia acestora sau de experti evaluatori specializati in opera respectivului artist.

Cele mai multe opere care vor fi prezente in licitatiile de arta Graficante vor fi cele ale artistilor contemporani. In scurt timp, sectiunea de licitatii urmeaza sa fie completata cu un magazin online de und va putea fi cumparata, in aceleasi conditii de autenticitate, arta de calitate, care sa corespunda gusturilor moderne si sa fie potrivite cu locuintele, birourile si spatiile publice construite in ultimii ani. Magazinul va cuprinde doua sectiuni, una, principala, a unicatelor (pictura, tehnica digitala sau fotografie), si una, secundara, a reproducerilor de calitate, a operelor de serie si a obiectelor de design.

Prima licitatie online de arta s-a deschis pe 14 ianuarie si se va finaliza pe 23 ianuarie, ora 15.00. Vor urma alte licitatii saptamanale, cu 1-5 opere propus, iar in weekenduri se vor desfasura licitatii flash, de 30 de minute.

Pentru contidiite de desfasurare a licitatiilor, vezi Licitatii online: Regulamentul

Pentru a vedea lucrarile propuse si a putea participa la licitatii, acceseaza Prima pagina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.